1. ALGEMEEN
Leveringsvoorwaarden TotaalTronics

Door uw bestelling te plaatsen bij TotaalTronics gaat u akkoord met de hier onderstaande voorwaarden.

Algemene Voorwaarden van TotaalTronics.nl gedeponeerd bij kvk Enschede.

  Algemene Voorwaarden van TotaalTronics

Vragen?
Stuur een e-mail via Contact

Ophalen/afhandelen in Hengelo is mogelijk.
U kunt uw producten alleen af komen halen als de producten daadwerkelijk van te voren via de site zijn besteld. (Ook wij moeten zorgen dat de producten op het afhaal adres klaar staan).
Bestellingen dienen na de melding dat deze klaar staat binnen 7 dagen (1 week) te worden afgehaald. Na 7 dagen en geen bericht van de klant kunnen wij deze order annuleren.

1.1 Deze voorwaarden maken integraal onderdeel uit reparatie overeenkomst die derden sluiten met TotaalTronics. Afwijkingen van deze voorwaarden dienen uitdrukkelijk schriftelijk met TotaalTronics overeengekomen te worden.
1.2 Indien TotaalTronics met een klant een overeenkomst heeft gesloten waarbij de toepasselijkheid van deze voorwaarden is overeengekomen, dan zijn deze voorwaarden tevens van toepassing bij eventuele door de klant nadere mondelinge, telefonische, telegrafische of per fax of op andere wijze gegeven opdrachten, ongeacht een schriftelijke bevestiging door TotaalTronics.
1.3 In de meeste gevallen is uw ontvanger dezelfde dag gerepareerd als we de onderdelen op voorraad hebben. Gelijk daarna krijgt u per e-mail een factuur. Nadat we uw betaling heb ontvangen, wordt uw ontvanger meteen terug gestuurd. Wanneer niet duidelijk is wat het probleem van uw toestel is, kan dit een langere periode zijn. Gebruik het serviceformulier om de tuner mee te sturen. Voor vragen kunt u een mail sturen hier.

Adresgegevens

Ma-Do: 11:00 – 21:00
Vr: 11:00 – 20:00
Za: 18:00 – 21:00

Klantenservice

Reparatiediensten

Mijn Account

Image